Havnedagan 2019

Store deler av styret som i sin tid startet Havnedagan i Nordfjorden har samlet seg rundt foreningen igjen. Vi måtte ta en fot i bakken og i 2018 ble det ikke arrangert noen festival. Dette gjorde vi for å legge planer og strategi for å kunne ønske publikum velkommen tilbake til Nygårdsjøen i 2019, til det som nå blir Gildeskåls største og mest innholdsrike festival noensinne!

Festivalen skal holde på sin oppbygging i form av to festkvelder med liveband på scenen og ett dagarrangement som vil bestå av mange tilbud, show og aktiviteter for hele familien. Havnedagan har som vanlig barna i fokus på dagarrangementet, så inngang og alt av aktiviteter er derfor gratis for dem.

Musikkcamp Salten er også under oppseiling og vil tradisjon tro bli ett stort satsningsområde for Havnedagan i Nordfjorden. Også dette er gratis å delta på, for alle barn og unge.

Vi ses på Havnedagan 26 – 27 Juli!